vineri, 2 septembrie 2011

Aram campuri

Standardele unui om sunt elemente definitorii pentru el. e mai important nivelul standardului decat mentinerea lui?

oamenii fac greseli. eu fac greseli. eu nu tin ma ridic la inaltimea standardelor mele. Am standardele sus, dar nu ma ridic la inaltimea lor. la unele incerc. la altele incerc uneori. la alte, sunt niste standarde, dar eu fac oricum ce am chef. asta inseamna ca nu sunt standarde defapt. ci vise. e o diferenta.

spre exemplu:

- sa te imbraci si sa te tii ca o lady, Audrey Hepburn style (si ma gandesc aici la tema zilei, citat din Breakfast at Tiffany's , film pe care il iubesc. totusi nu mai mult ca pe My fair Lady. ) - Fred, darling...si urmeaza un citat despre o viziune in viata. sau cel putin pentru mine asta inseamna ce a urmat.

- sa ai imaginatia si curajul lui Tesla - stiu, sunt fan convins Einstein, dar ca orice fan serios, stiu ca nu as putea ajunge la inaltimea astrului. nu ca Tesla ar fi mai prejos, dar Tesla a fost poate, cel putin din cate stiu eu, mai material in imaginatie. mai pe latura lucrului manual.

- sa ai independenta proverbiala a lui James Dean;
- gustul muzical al lui John Secada;
- turbulenta Catherinei de Medici;
- credinta Ioanei D'Arc, si asa mai departe.


Cine stie ce ai putea fi daca ai avea curajul sa cazi in extreme... in orice extreme. De la Ted Bundy, la Mohandas Ghandi - geniu, am de spirit, om de actiune, talent, ucigas, dement, si asa mai departe.

si te gandesti, oare nu e mai bine sa fii unul despre care stiu toti, decat un soarece in jungla amazoniana?


2 comentarii:

  1. Dacă am fi șoareci din Amazon am putea arăta ceva gen așa, ceea ce n-ar fi neapărat chiar așa rău :D

    RăspundețiȘtergere
  2. (dudă, șoarecul acela arată mai chiutuț - dixit gorunul - decât eu însămi la 48 de kile and going down; am vrut să fiu keira și am ajuns keira, i swear!... însă, why do i feel so unhappy?)

    cât deeespre audreyyy... aș spune, aș scrie, nu prea m-aș opri. orice referire la ăste două filme-cult pentru mine mă face să uit, pentru un moment, de întreaga-mi pierzanie.

    RăspundețiȘtergere