miercuri, 21 decembrie 2011

Draga Mos Craciun,

Stiu ca de mult nu ti-am mai scris o scrisoare asa cum trebuie, pe care sa o expediez cu sinceritate la Posta, convinsa ca ajunge la Polul Nord.

Imi pare rau daca te-ai simtit neglijat, dar tu care cunosti mintea si sufletul tuturor copiilor, stii foarte bine ca ti-am pastrat in suflet aceiasi iubire si acelasi vis ca in copilaria indepartata.

Anul asta iti scriu, ca sa imi arat mie intai ca inca mai pot fi sincera si copil, si apoi scriu pentru ca se schimba lucrurile, si pentru ca acum, dupa mult mult timp, am ce sa imi doresc cu adevarat.

Acum ar fi frumos sa recunosc eu singura ca nu am fost un copil prea cuminte anul asta, nu am spus numai adevarul, nu am gandit despre altii lucruri frumoase, nu am facut tot ce se putea pentru cei dragi mie.

Asa ca nu stiu daca merit tot ce am sa scriu eu mai jos, Mosule, dar eu sper ca tu sa imi aduci toate astea, pentru ca dintre noi doi tu sigur esti bun.

Deci, de Craciun, ioooo imi doresc urmatoarele:

- un brad de Craciun intr-un ghiveci, care sa supravietuiasca plantat la casa parintilor mei - CHECK;
- un catel, care sa imi dea toata veselia, curajul si dragostea neconditionata - PENDING;
- un copil sanatos, vesel, puternic si capabil, ca tatal lui- PENDING;
- sanatate si drag alor mei, si mult curaj si speranta - CHECK;
- un pic de calm si rabdare pentru urmatoarea perioada - PENDING;
- colindatori, multi multi multi - CHECK;
- portocale sub brad - CHECK;
- zapada, cat sa pot face un inger, sa ma dau cu sania NOT CHECK :( ;
- prieteni vechi si oameni dragi, cu chef sa iasa la o prajitura, ca il El Passo nu ma mai inghesui, cu ce fum e acolo CHECK dar not available;
- sa ma ajuti sa fac Sarbatori minunate si celor din jur, cum ma stradui sa fac. Nu suficient, si nu la suficient de multi, dar o sa incerc mai tare, mosule.

Acum ca am lasat o listoaie mare si minunata, Mosul meu drag, e timpul sa iti urez calea lina si te astept cu drag.

Te iubesc,

Elena




3 comentarii:

  1. mă întreb uneori cu interes moderat câtă vreme va mai supravieţui el passo, vechiul deja, cu atâtea amintiri încărcatul, pricină de îndrăgosteli subite şi locul unde m-am apucat şi eu de umplu lumea de fum. e de admirat, sincer, cât de longeviv este.

    RăspundețiȘtergere
  2. e o forta, spiritul laurianului cum ziceau alti dragi oameni din trecut.
    Sper sa fie vesnic, fiindca mi-e foarte drag .

    RăspundețiȘtergere
  3. spiritul ca spiritul, bine că mai accepta şi intruşi. eu una deţin totuşi o diplomă cu menţiune la olimpiada de filosofie care afirmă că reprezentam respectivul colegiu :D (am terminat două licee, sunt atât de cul)

    RăspundețiȘtergere