luni, 12 septembrie 2011

din nou, emfaza

Cine sunt eu sa dau sfaturi?

Ce oare am facut eu asa glorios incat imi permit sa privesc de la inaltimea intelepciunii mele???

Raspuns - nimic.

Atunci de ce sa ma arunc, sa vad pete pe altii, sa dirijez, sa propun , sa presupun , sa categorisesc, sa pun in borcane?? Mi-am spus cand eram mai tanara ca nu o sa fiu ca alti babalaci, ca nu o sa fac aceleasi prostii, ca nu o sa presupun ca stiu totul si am raspuns la toate.

Si totusi acum ma rotunjesc la altii, incerc sa corectez pe cate unul, sa indrept pe directia buna pe cate altul, dar e o prostie... ce e directia buna? cine spune? ce vreau defapt?

imi pasa sincer de unul/doi oameni pe ici pe colo, si e normal sa vreau sa ii ajut, dar ajutatul nu se face niciodata prin sfaturi. ci prin multe altele, incredere, simpatie, sustinere, intelegere, dragoste.

nu prin sfaturi, nu prin "iti zic eu cum se face", sau "trebuie sa fii mai", sau "de ce nu faci/esti/crezi..."

tzatza maricica din mine vrea sa isi dea cu parerea. dar nu asa se face. nu ajuta cu nimic.pe nimeni.

imi tot descopar defecte, deficite, bube in cap, pete in creier, etc.

si, a se consemna pentru posteritate, incerc sa ma schimb. incerc sa repar ce se mai poate. daca se mai poate. (sunt batrana si osificata cum zicea solstice)

Deci, pentru final, si pentru ca tzatza maricica va muri sufocata in somn la un moment dat (mwahahahahhaa) celor pe care ii iubesc, si de care imi pasa fratilor, i have your back . forever.

pentru alte intrebari cu privire la cum se face, intrebati un medium, ca io nu stiu. Io nu stiu nici pentru mine, ce naiba.

cand o sa imi rezolv toate bubele, si cand o sa stiu despre toate tot, si cand o sa se inchine oamenii la mine ca la Einstein :P atunci veniti de luati raspunsuri.

pana atunci, sunt doar un om, si unul nu prea minunat dupa cum se pare....




Un comentariu:

  1. Poooi, țața pisăloagă să moară, da nu și maricica. De ea ne place, are opinii și viziuni sănătoase asupra vieții.

    RăspundețiȘtergere