marți, 4 octombrie 2011

Roadem, mestecam

A roade la un os nu e un lucru minunat. minunat este sa rozi la carne. chiar si zgarciuri. os inseamna ca nu mai e nimic mancabil. asta daca nu esti caine.

Si totusi observ ca toti vrednicii mei colegi isi doresc o bucata de ciolan la care sa roada. Oare de ce? ce locutiune :P stranie... poate extrasa din lumea caineasca, cine stie ?!?

Am descoperit in ultima vreme destul de multe lucruri despre eu.

Spre exemplu, imi doresc o viata artistica. vreau sa cunosc arta, sa invat despre ea, sa imi permit sa incerc si eu varianta mea de arta. si ma refer la scris, desenat, crosetat, cantat. fotografiat.. orice.

inteleg eu ca in mine " roade osul" nu logica si organizarea, nu partea matematica a creierului, ci cea care tine de creatie, libertate, imaginatie, rabdare

pacat ca nu am vre-un talent anume ca sa storc bani din asta. si eu vreu bani, muuuulti bani....

si mai mult, pacat ca nu am deja multi bani, ca sa fac in viata asta ce vreau eu, fara sa imi tremure sufletul de grija celor dragi....

osu am, l-am gasit, stiu unde, e aici sub laba mea de caine. maseaua de minte cu care sa il rod n-o am.

ce-as mai vrea sa castig la loto...

Ia sa vedem despre maselele lu Fluterby si Melch

4 comentarii:

  1. măseaua mea restantă va sosi mâine, întrucât cea pe ducă doresc să o mai păstrez. cea reală, care mă chinuie în fiecare zi.

    cred că şi eu aş vrea bani, ca să-mi conving jumătatea potenţial greşită că e ok să şedem doar pe grămada de ei până îşi face şi el un rost. din păcate, anumite orgolii nu pot fi convinse cu zecimi sau sutimi din sumele necesare, aşa că renunţ încă o dată la vise şi mă reînham la munca de zi cu zi.

    că dacă ar fi după mineee...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce inseamna sa isi faca un rost?

    uita-te la mine, eu am cariera si viitor si bani si etc dar NU am rost.

    ce inseamna defapt?

    RăspundețiȘtergere
  3. uite, vezi, tu ai toate astea şi totuşi nu-ţi găseşti locul. el ar putea avea un loc, dacă şi-ar urma gândul iniţial, dar a fost educat în spiritul materialist de provider; e obişnuit să-şi aibă/gestioneze/arunce banii, şi ei sunt singurul lucru care îi definesc valoarea ca om, conform spuselor lui. practic, fără bani câştigaţi de el se simte degeaba. so you see... aici apare marea mea dilemă.

    RăspundețiȘtergere
  4. :) cine stie unde e locul fiecaruia.

    Din experienta mea si a altora, io zic ca rar ti-l gasesti.

    Asta daca cumva esti mai mult decat casnica/mama a trei copii/sotie de isprava.

    Cine stie ce suntem in noi insine..

    RăspundețiȘtergere