joi, 4 februarie 2010

ameteala


I’ve been waiting for you so, my shalafly… green heavens, my destiny…
Warrior, disciple….


Merg cu trenul… cumva e mai plictisitor decat mi-am inchipuit ca o sa imi fie mie cu mine insami… e de rau, alte dati nu m-as fi plicitisit… cred ca am petrecut destul de mult timp cu mine, e timpul sa incep sa fac cu totul alte chestii, e timpul sa fac chestiile care trebuie facute… incerc sa fac in asa fel incat sa ma simt mai bine cu mine si restul realitatii , dar fac cam greu fata tuturor situatiilor putin spus neplacute care tot persista sa apara….

Moartea nu ar trebui sa ma streseze asa de tare, in final e o faza normala a vietii.. daca poti sa zici ca exista ceva “normal” in ceea ce priveste moartea….

Ma doare capul…..

The raisers? Mi-e sufficient cat am experimentat pana acum? Evident nu. Zicala zice, Dumnezeu ii da omului atat cat poate duce… e atat de fals incat insasi ideea e strigatoare la cer! Daca e asa, de ce atati oameni innebunesc, se sinucid si comit fapte demene de horroruri???

mi-e dor de tine, omule langa care am invatat sa straiesc, caruia ma stradui sa ii descifrez pe fata emotiile si in ochi dorintele… mi-e dor de ochii tai, de mainile tale… acum 6 ore m-ai strans in brate…. Si totusi parca au trecut zile, ani… mi-e dor de mirosul hainelor tale…. Le port cat tu esti plecat…. Suna bolnavicios? Poate… dar se simte f bine… sunt calde si moi si miros a tine….si imi dau senzatia aia de belonging de care tu nu ai habar… si poate ca te iubesc si pentru asta… pentru ca in final noi suntem doua fiinte diferite care se straduie sa sa dezbrace reciproc…. De haine, de sentimente, de prejudecati, de rezistenta… si diferenta dintre noi ne face mai apropiati.. iti iubesc creierul, iti iubesc bratele, iti iubesc ochii si maxilarele puternice…. Your characteristics appeal to my most hidden desires and sensations…. You make me a woman just by being you… the wolf/bear/eagle/lion within me recognizes your domination as man, you ruling in this relationship…. It greeves for protection and for cuddling… you manage to tame all my pride and ego, you make me feel submission without using any force… I instinctively accept you as a man… as my man… and you do take care of me… you do make me safe… safer… calmer… you do learn to read my body as I read yours… I am missing you already….

Poem de dragoste? OARE?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu