sâmbătă, 10 septembrie 2011

E un caine defapt

dar, e un caine, si nu un porumbel. Tema de ieri, la care sunt in intarziere (mi-a mancat-o pisica) :-o este:

It's a pigeon


si singurele conexiuni din mintea mea merg catre Mutley si Dick Dastardly din Catch that pigeon.

Mutley este un catel de rasa necunoscuta (mie), mai mult rotund decat patrat, mai mult inalt, dar e si lat, si de-o culoare oarecare, dar nu ca cea pe care-o are (cu de la mama graire)

Si ma intorc la suprema mea afinitate fata de caini. Imi plac pisicile, le iubesc cu aceiasi intensitate cu care iubesc cainii, e adevarat, dar cainii sunt adevarata mea feblete, prin dragostea pe care ei o intorc stapanului.


Un caine e un prieten, e un frate. Un caine e ceva mai mult decat o chestie pufoasa care iti face favoarea de a te lasa sa o scarpini cand are chef.

un caine ar muri pentru omul lui, un caine ar salva omul lui, un caine e un suflet altruist.


Si imi amintesc un banc care ar fi nostim daca nu ar fi dureros de adevarat:



- Cum iti dai seama cine te iubeste neconditionat?


Incui in portbagaj nevasta si cainele si dupa doua ore le dai drumul, te iubeste neconditionat ala care se bucura ca te vede :)))))






3 comentarii:

  1. Vaaai, da de ce ai ochii așa mari sub ochelari, bunicuțo porumbelă?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce-i drept, doar crescând pisici am ajuns la concluzia că sunt egoiste şi nesuferite. nu tot timpul, însă clar, pisicile sunt de admirat şi de giugiulit doar la domiciliul altora. eu una aştept să le transport mai repede într-o vacanţă nelimitată, în aşa fel încât nervii şi muşchii mei să nu mai sufere de pe urma pramatiilor ăstora. în plus, mă amăgesc spunându-mi că e mai bine şi pentru ele, doar ar avea toţi câmpii de bătut la dispoziţia lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. orice ar fi, pisica, caine, soarece, gandacel cu numele de Friedrich, toate inseamna responsabilitate.

    toate implica o raspundere, toate trebuie crescute cu drag. e foarte important sa poti iubi o fiinta, atunci ii oferi din instinct tot ce e mai bun, si ai grija sa evolueze fericita...

    si sunt ca niste copii, depind de om. o pisica crescuta in apartament trimisa la tara nu e pregatita sa supravietuiasca.

    i s-au luat toate armele si e aruncata in arena. parerea mea e ca trebuie sa le dai cuiva care sa aiba grija de ele.

    RăspundețiȘtergere